Kako se na prirodan način riješiti akni?


U trenutku kada mi je lice bukvalno podivjalo, ogledalo postalo smrtni neprijatelj, na moju adresu stiže paket proizvoda od Ecomedica.
Gledam u te maske za lice, kao jedna prosječna djevojka u PMS-u. Čas bih sve ih  stavila na lice, čas ne smijem, jer šta ako bude još gore.  Sledeći dan samo već luda, jer moje lice još nije se smirilo. Ma neka ide život,  uzimam masku za akne i nanosim.  O, pa nije loše. Koža je nježnija, čistija  i imam zdraviji sjaj lica.
Ono što me još oduševilo kod ove Medne maske protiv akni i bubuljica je što ne zateže lice i vrat. Mogu slobodno dok je imam na sebi da pričam, nasmijem se bez zatezanja i straha da ću tim dobiti bore. Takođe, privukla me i činjenica što znam da dolazi iz Ecomedico kuhinje. Ecomedico ima  širok asortiman proizvoda, ali isključivo proizvode razvijene korištenjem najnovijih znanstvenih saznanja u kombinaciji sa tradicionalnim recepturama.Svi koji me prate znaju da obožavam proizvode napravljene sa sastojcima  koje nam je priroda podarila.

Ova maska je sastav prirodnog pčelinjeg meda, propolisa, cimeta i esencijalnih ulja. Miriše božanstveno. Takav sastav maske nam pruža regeneraciju stanica kože, pospješuje sintezu kolagena, odstranjuje nečistoće iz dubine pora kože.
Zbog toga sada moja koža je mekana, glatka, bistava i što je najvažnije zdrava.
Preporuka je da se nanosi od 3-5 puta sedmično, ja nisam baš bila toliko ažurna. Nanosila sam je dva puta sedmično, i opet sam zadovoljna rezultatima. Nanosi se lako, naravno na čistu i vlažnu kožu. Držati 20-30 minuta, te isprati mlakom ili toplom vodom. Nakon tretmana na lice nanijeti kremu.
Naravno, ukoliko se te poput mene i plašite se neželjenih reakcija, prije upotrebe nanesite na mali dio kože i tako testirajte.masku Vjerujem da će i vama odgovarati.
Ako birate zdravo, birajte Ecomedico.  
Ovu masku možete naručiti na njihovoj fb stranici.






Primjedbe

Objavi komentar