U Banjaluci otvoren Beauty Lab by Sanela Arbutina

 


 

Poznata banjalučka šminkerka  Sanela Arbutina je odlučila da se dalje edukuje i  pruži mnoštvo novih tretmana za dame, te je otvorila studio pod imenom Beauty Lab by Sanela Arbutina.

Beauty Lab by Sanela

Banjaluka je dobila  novi studio, gdje će svaka dama dobiti kraljevski tretman, a uz to i zasladiti se najljepšim slatkišima i dobiti odgovor na svaku dilemu i pitanje.

Beauty Lab by Sanela

Sanela kaže da je njihov poseban motiv  zadovoljstvo svake klijentice koja im dođe i potreba da se do detalja svaki, željeni tretman objasni i približi.

Beauty Lab by Sanela

Beauty Lab by Sanela Arbutina vam nudi usluge od tretmana lica, šminkanja, masaža, ali tu je i Jelena Bundalo da vam od noktiju napravi magiju.

 

“Sa mnogo noviteta, mnogo novih tretmana smo odlučili da krenemo sa radom. Želja nam je da, pored šminkanja, obuhvatimo i anti-age tretmane i njegu , trajnu šminku, manikir, pedikir….. Posebne ponude i sjajne cijene vas očekuju. Obožavat ćete naše POKLON BONOVE, sjajno dizajnirane, kao mogućnost idealnog poklona za Vama dragu osobu”, dodaje Sanela Arbutina.

 

 

Beauty Lab by Sanela

Pripremili su i posebne pakete ponuda ili ako već želite, nešto treće imaju i  POKLON BONOVE u željenom iznosu ili vrsti usluge.

Na raspolaganju su vam :

STANDARD PONUDA 50 KM

– oblikovanje i farbanje obrva

– lash lift

– maska za osvježenje lica naspram tipa Vaše kože

PREMIUM PONUDA 80KM

– nokti (ruke)

– lash lift i oblikovanje obrva

– collagen ili hyaluron tretman lica (po želji)

DE LUX PONUDA 150KM

– nokti (ruke)

– pedikir i nokti

-24ka PREMIUM GOLD TRETMAN lica + piling, maska i njega ruku

 

Beauty Lab by Sanela

Beauty Lab by Sanela Arbutina se nalazi na adresi Njegoševa 93 u naselju Petrićevac.

 

Radno vrijeme radnim danima je od 10h do 20h, a subotom od 09h do 17h.

 

Primjedbe