Pomaže li sam anticelulitni gel?




Prije više od dva mjeseca stigao mi je i AvonSolutins THERMAL TONE (sa L-karnitinom), anticelulitni gel.Taj dan sam odlučila da objavim rat celulitu, koji imam osjećaj da je ove godine postao  mnogo vidljivi nego ranije, čak i  od onog vremena kad sam bila krupnija.
Naravno, svjesna sam bila da sam gel neće mi pomoći bez zdrave ishrane, puno vode i fizičke aktivnosti. Tako sam i počela, mazala sam ga ujutru i naveče, počela da radim manje naporne vježbe, ishrana mi nije bila problem, jer sam neko ko se trudi da većinu vremena jede zdravo.
Ipak, malo mi se život zakomplikovao, tačnije zdravstveno stanje i nisam mogla jedan period da se krećem,  fizičku aktivnost nisam ni imala, jer bilo je dana kada nisam imala snage iz kreveta ustati.  Nisam tih dana mogla da pazim ni šta jedem, ni  koliko vode pijem, nit sam imala volje i snage za tako nešto. Tako da je bilo dana kada sam čak i preskočila da se namažem ovim gelom, čak mi je bilo žao da ga uzalud trošim, kada ne mogu da zajedno sa gelom pazim i na gore navedene stvari, za pobjedu celulita.
I tako jedno veče se spremam za spavanje, pogledam svoje tijelo i vidim da je celulita sve manje, obim butina kao da je manji. Ne vjerujem, opravdavam novi izgled slabim osvjetljenjem, te ujutru se ponovo ogledam i shvatam da jeAvon Solutins THERMAL TONE (sa L-karnitinom) djelovao, čak i bez pretjeranog truda. 
Naravno, da sa jednim pakovanjem nisam uspjela da ga se u potpunosti riješim. Zbog toga Avon Solutins THERMAL TONE (sa L-karnitinom) se i preporučuje da se koristi 4.sedmice za prave rezultate.
Šta nam Avon kaže o gelu:
     Vitkiji izgled i smanjenje celulita nakon 4 sedmice* korišćenja
-          Trenutno zagrijava kožu, stimuliše mikrocirkulaciju kako bi se ubrzala apsorbcija aktivnih sastojaka i povećala učinkovitost. Pomaže sagorijevanje masti u ćelijama kože, trenutno zagrijava kožu, podstiče mikrocirkulaciju kako bi se ubrzala absorbcija aktivnih sastojaka.

         Zahvaljujući ovome:

          • Smanjuje celulit
        • Daje vitkiji izgled

Upotreba: nakon tuširanja nanijeti na suhu kožu stomaka, bedara i butina; ukoliko imaš osjetljivu kožu nanesi 30 minuta nakon tuširanja kako bi osjećaj zagrijavanja bio blaži. *zasnovano na istraživanju korisničkih studija sa 113. žena.
         
        L-karnitin stimuliše protok limfe, jedan je od najboljih anticelulitnih sastojaka. Vidljivo smanjuje efekat narandžine kore i pomaže izlučivanje toksina i prekomjernih količina vode ispod kože. Sprječava nastanak novih pormjena na koži i čini vašu siluetu tanjom. L-karnitin pretvara masne kiseline iz metabolizma u energiju, zbog čega je dobio nadimak “ubica masnoća”. Prirodno se nalazi u ljudskom tijelu, ali ga imamo u vrlo malim količinama. Glavni izvori iz kojih ga dobijamo su meso i mliječni proizvodi, ali sada ga možemo naći i u našem novom Avon Solution Thermal Tone anticelulitnom tretmanu, koji se na korisničkim testiranjima pokazao kao jako djelotvoran.   

     Regularna cijena je 27.KM. Sada je na akciji i iznosi 13.90.KM.

Primjedbe

  1. Drago mi je da ti je pomogao taj gel, a prije svega, žao mi je što ti se zdravstveno stanje pogoršalo, nadam se da si sada bolje ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala najljpše od srca ti :) Sada je sve to iza mene, dobro sam <3 <3 <3

      Izbriši

Objavi komentar