Kako izgledati za Novu godinu?



Odavno ne pridajem neki veliki značaj slavljenju dolaska nove godine. Ipak, kao i svaka djevojka volim da lijepo izgledam i tu noć. Ovaj put sam zamolila stručnjake iz svijeta  mode i ljepote da nam pomognu savjetima kako izgledati lijepo tu noć, a opet ne trošiti previše vremena i novca. 
 
Emerik Gudelj, modni stručnjak: - Najbolji, najpoželjniji i najatraktivniji odjevni predmet za novogodišnju noć svakako je haljina. S njom dame nikada neće pogriješiti, jer ju ne treba kombinovati. Naravno da silvestarska večer zahtijeva svečaniju varijantu, pa se može dozvoliti i haljina koja je znatno svečanija, nego haljine koje dame inače nose. Ukoliko je haljina jednostavnija, svakako ju treba upotpuniti bogatijim nakitom i svečanijim make upom, jer u novogodišnjoj je noći, kaže se sve dozvoljeno. Izbjegavati treba sjajne najlon čarape, koje u nijednoj varijanti ne izgledaju atraktivno, ukoliko najlon čarapa onda mat. Poželjna je i visoka potpetica. Uz dobro raspoloženje, topao kaput, ukoliko Novu čekate na otvorenom, te dobro raspoloženje, uvažavajući bar neke od spomenutih savjeta, bljesnut ćete i u najluđoj noći u godini.

Frizerski salon Ogledalce, Ogledalce: - Damama za Novu godinu bi preporučile da nose isključivo nešto u čemu se one dobro osjećaju, jer danas je sve moderno.
Naše neke preporuke su da se kosa lagano podigne u neku romantično neobaveznu punđu. A, za djevojke koje se radije odlučuju za puštenu kosu onda neka to budu nježni talasi u kosi.
Jer pored svih sajtova koji nas bombarduju raznim stilovima, mi smo ipak za nešto prirodnije i lepršavo.
Sanela Arbutina, šminkerka: - Dosta jaka šminka koja zahtijeva naglašavanje i usana i očiju. Za oči se koriste mat sjenke izrazitih pigmentacija, obavezno su tu pigmenti i šljokoce i gel liner, neizostavne su umjetne trepavice.
Uz sjajne oči biram nepogrešiv mat ruž,koji obezbjeđuje trajnost boje tokom najluđe noći.

Nadam se da su vam savjeti pomogli. Ja sada žurim da pronađem neku jednostavnu haljinu, koju ću moći i kasnije iskoristiti.
Hvala Emeriku, frizerskom salonu Ogledalce, Ogledalce i Saneli na savjetima i lijepoj saradnji.

P.S. Učestvujem na jednom konkursu do kraja mjeseca, bilo bi mi drago da pročitate: http://lolamagazin.com/2016/12/01/zeljka-pavlovic-zasto-necu-vise-niceg-da-se-bojim/

Primjedbe

Objavi komentar