Avonov losion za tijelo sa kakao puteromO ovom proizvodu želim već dugo da pišem, ovo je losion koji sam potrošila u rekordnom vremenu.  To vam dovoljno govori koliko sam istim zadovoljna.
Avon je poznat po divnim losionima za tijelo sa prelijepim mirisima, s obzirom da sam ja veliki obožavatelj kakao putera nije mi ga bilo teško potrošiti tako brzo i potražiti još jedan. On pruža dugotrajnu hidrataciju, hrani kožu, vraća prirodni sjaj i smanjuje osjećaj zategnutosti suve kože. Sadrži veliku količinu minerala poput kalcijuma, cinka, magnezijuma, gvožđa, potasijuma, mangana i bakra. Sve to čini da koža bude lijepa, mekana i obnovljena. 


Vjerujem da većina ima problema sa kožom ovih dana zbog promjene godišnjeg doba, te preporučujem da što prije nabavite ovaj losion koji će vam pomoći da nahranite i obnovite svoju kožu. Koža će vam biti zdrava i njegovana, a  prelijepo ćete i mirisati.

Avon brine o našoj koži, te sada ovaj losion možete naručiti po akcijskoj cijeni za 8.90 KM, regularna cijena je 12.20 KM.
 

Primjedbe