Avon nutraeffects active seed complex RADIANCE



Ukoliko ste ovih dana u potrazi za toniranom kremom, onda je ovaj tekst za vas. Avon nutraeffects active seed complex RADIANCE je možda baš vaš pravi izbor.
Krema dolazi u pakovanju u okliku tube i sadrži 50 ml. Tekstura kreme je lagana i ne opterećuje kožu, sadrži SPF20 faktor. Smatram da je vrlo bitno naglasiti da boja kreme se prilagođava vašoj koži. Pa zar to nije odlično? Nema potrebe da razmišljate o boji, pravoj nijansi jer ona se prilagođava vama. Nanosi se ujutru, na naravno prethodno očišćenu i suhu kožu. Kružnim pokretima nanosite kremu sve dok jednako ne upije, preporuka da je stavite prije izlaganja Suncu. Prekrivenost je slaba kao sa svakom toniranom kremom, sadrži malo sjaja koji daje svježinu licu. Pogodna je za sve tipove, pa i za osjetljivu kožu. Nema parabena, bez boja i alergološki je testirana. Najviše mi se dopada što kao i cijela kolekcija Avon nutraeffect active seed complex RADIANCE je napravljena na bazi aktivnog kompleksa sjemenki cvijeta rajska ptica. Sjemenke ovog cvijeta ujednačavaju ten, vraćaju mu blistavost i zdrav ten svim damama bez obzira na godine.
U ovim toplijim danima koji nam dolaze tonirana krema je bolji izbor od pudera. Nema potrebe da svakodnevno opterećujete lice teškom šminkom, potražite toniranu kremu.
Cijena ove kreme je trenutno samo 10.90 KM. Regularna cijena je 15.90 KM.
Avon misli na vas :)
 

Primjedbe

  1. Ja je planiram kupiti, valjda ce biti dobra :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadam se da će ispuniti tvoja očekivanja ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. imam kremu i zadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hi dear
    Great post, thanks for sharing
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  5. Super post! Nisam probala ovo ali koristim onaj zeleni set sa cija semenkama i odusevljena sam. Stvarno su im odlicni proizvodi :)

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala :) Koristimo isti set i oduševljena sam :)

    OdgovoriIzbriši
  7. super je, jos da nema onog sjaja malo bilo bi savrseno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to smo baš komentarisale na Avonovoj konferenciji.

      Izbriši

Objavi komentar