Volite li kokos?



Svi znate da obožavam kokos, posebno ulje od kokosa. Bukvalno ga koristim od pripreme hrane do njegovanja kose, lica, tijela, stopala... Ma obožavanje.  Zato vjerujem da vas ne iznenađuje koliko me obradovala Avon Care kupka za tijelo od ulja kokosa. Nju sam se dobila u novogodišnjem paketiću. Moram pohvaliti Avon, jedan od najorginalnijih novogodišnjih paketića, koji sam dobila.

 Avon Care kupka od ulja  kokosa mi je bila prva na meti i u rekordnom vremenu sam je  potrošila. Malo smiješno zvuči da neko piše o kupkama? Ipak, ranije sam morala izbaciti bilo kakve kupke, samo sam mogla koristiti one za bebe. Sa ovom sam odlučila da rizikujem, nikakva iritacija. Tijelo mirišljavo i nježno. Kupka je veoma blaga, ne isušuje kožu. Kremaste je formule, lako se nanosi i ispire. Blagog i  prijatnog mirisa od kokosa.

Ova kupka hidrira, hrani, umiruje i održava kožu nježnom.  Kupka za intenzivnu regeneraciju tijela sa kokosovim uljem i kremastom formulom koja čini kožu nevjerovatno mekom i mirišljavom.
Pakovanje sadrži 400.ml.

Regularna cijena je 7.50. KM. Trenutno je na akciji i košta samo 4.50.KM.
Pružite sebi odgovarajuću njegu, ne plašeći se alergija, iritacija...

Probajte ovaj dašak kokosa.





Primjedbe

Objavi komentar