Kako biti Parižanka gde god da si



Krajem decembra prošle godine pojavila se još jedna od onih knjiga na koju samo pogled bacite ka naslovu, ne čitate opis i kupujete. To je jedna od onih „must have“ ove godine. Pogađate da se radi o knjizi „Kako biti Parižanka gde god da si“.

Nije me iznenadila groznica oko ove knjge, jer kako ne poželjeti saznati šta je to u tim ženama koje su miljenice modnog svijeta, a opet  prepoznatljive po svom „ne dotiče me“ stavu. Kako ne poželjeti primjeniti koji savjet od  žena koje se ne goje, a uživaju u raznim pecivima, vinima i u svemu onome što većina nas mora reći NE.

Knjigu su napisale četiri uspješne dame  Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret i Sophie Mas. One su odlučile da nesebično podijele sa nama kako se oblače, zabavljaju i zbog čega su tako autentične.  Nije im bio problem da preskoče neke lijepe manire  Parižanki, ali ni da otkriju njihove mane koje ih čine šarmantnim. U njoj ćete pronaći mnogo savjeta o ljepoti, modi, kulinarstvu, vjenčanju, nizove  načela kojima se one vode ali i spisak adresa koje morate posjetiti u Parizu. Rekla bih pravi priručnik od 258.strana.

Mnogo njih je pisalo o „Kako biti Parižanka gde god da si“, tako da od mene ne očekujte prepričano djelo jer želim da ga same pročitate, a ja sam tu samo da vam ovim tekstom još više zagolicam maštu i usmjerim vas ka prvoj knjižari po istu. Ova knjiga se čita u dahu, sa osmijehom na licu, prepoznavajući sebe u nekim redovima, veselo klimajući glavom na neke savjete jer eto baš ste i vi tako to radile i evo dokaza da ne griješite. Meni se dopada i izgled knjige, tvrdi povez, lijepe ilustracije. 

Podijeliću sa vama neka modna pravila jedne Parižanke :)


Knjigu možete naručiti na sajtu Lagune ili otići u najbližu knjižaru u gradu koja sigurno ima u ponudi  knjige koje izdaje Laguna. Cijena je 16.50KM / Sa popustom i do: 11.88KM



Primjedbe

  1. Knjiga deluje jako zanimljiva na prvi pogled,ako je budem nasla negde,odmah cu je kupiti♥
    Sjajan ti je blog♥☻

    http://smallwomenscorner.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala najljepše 😊 Veliki zagrljaj ti šaljem :)💟

      Izbriši
  2. Divno :) Bas sam se pitala kakva je knjiga :)

    missymj.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar