Prvi blogorođendan i nagradna igra



Mili moji,
Prošle godine sam počela da pišem blog koji je naišao na pozitivne reakcije. Divni komentari, novi kontakti, podrška voljenih u ovom blogo svijetu je nešto što mi daje vjetar u leđa i želju da nastavim da pišem.
Upoznala sam mnogo dobrih ljudi, naišla na neke divne blogove koje čitam kad god mi vrijeme dozvoli. Isto tako shvatila da neki ljudi sad već po navici dolaze na moj blog u želji da pročitaju nešto novo.  Nisam htjela da pišem često iako mi mnogi to savjetuju, jednostavno želim da pišem kad mislim da imam nešto novo da kažem, ponudim i kad mi inspiracija dozvoli. Ne zamjerite mi na tome.
Hvala svima koji prate moj blog, ovo je naš prvi blogorođendan. Rođendan bez poklona ne može proći, tako da ću od ovog trenutka započeti nagradnu igru na blogu. Ovo je prvo nagrađivanje, ubuduće ih možete očekivati još. Poklon sadrži Eveline maskaru i lak za nokte. Ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri potrebno je da:
-Lajkujete moju fb stranicu
-Podijelite ovaj tekst na svom profilu pod opcijom privatnosti JAVNO
-komentarišete tekst ispod
Nagradna igra važi samo za Bosnu i Hercegovinu. Potrudiću se da nova nagrađivanja proširim i na ostale zemlje. Jedan od programa će izabrati pobjednika. Nagradna igra traje do 30.06.2015. godine.
Hvala vam za podršku i ljubav koju mi šaljete, hvala što me čitate.
Šaljem vam veliiki zagrljaj.
Željka


 Fotografija preuzeta sa sajta http://www.nigrini.pl

 







Primjedbe

Objavi komentar