The Versatile Blogger Award



Prije nekoliko dana nominovana sam od strane EVENFLOW MAKEUP da napišem sedam činjenica o sebi. Moram da se zahvalim na ovoj nominaciji, posebno me raduje jer se nominuju blogovi sa kvalitetnim i zanimljivim sadržajem. EVENFLOW MAKE UP je blog koji redovno pratim uz koji učim neke lijepe i zanimljive stvari tako da je moja sreća još veća. Hvala :)
Dugo sam razmišljala koje su to činjenice koje opisuju mene, a da ih nisam spominjala u svojim tekstovima. Izdvajam ovaj put :
1.Svoje obaveze i planove redovno zapisujem jer smatram da tako mnogo lakše funkcionišem,kako šta ispunim tako i prekrižim.  Zapisivanjem obaveza,planova i želja dolazim do najboljeg načina kako to sve realizovati. Priznajem da ponekad ne ispunim sve stvari sa spiska, ali uz dobru organizaciju i volju kasnije nadoknadim.
2.Nikada nisam gledala horor film i ne vjerujem da ću to uraditi. Jednostano nisam ljubitelj stvari u kojima ima scena bilo kakvog nasilja i koje će mi unijeti malu dozu straha.  Kada želim da pogledam neki film biram one koje nose osmijeh i lijepe emocije.
3. Kada biram šta ću obući uvijek moram imati usparene boje na sebi, najviše do tri boje. Znam, trebalo bi da se malo više igram sa modom ali moj OCD mi ne dopušta to.
4.Obožavam čitanje tako da moj dan počinje sa prelistavanjem štampe uz kafu. Trudim se kad god imam vremena da pročitam neku dobru knjigu.
5.Ponekad djelujem hladnokrvno jer rijetko pokazujem svoja osjećanja dijalogom, više postupcima.
6.Ja nemam odjeću „za po kući“, jer obožavam pidžame i u tome se osjećam najbolje kada sam kući. Pidžame, spavaćice zauzimaju dobar dio mog ormara.
7. Volim da se šalim na račun ružnih stvari što mi se dogode, ne znam što ali imam osjećaj kad se nasmijem tome da mi bude bolje.

Neću nominovati nikoga, jer su većina vjerujem nominirani. Ukoliko neko slučajno nije nominovan, vrlo rado ću pročitati vaših sedam činjenica.

Primjedbe

  1. Divno draga, hvala na odgovorima! :* Uglavnom slične rituale imam i ja hehe

    OdgovoriIzbriši
  2. imamo nekih slicnosti <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas zgodan post! Ja sam pak velika ljubiteljica horror filmova, tj. thrillera, gledala sam ih od malena umjesto crtica :-D
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar