Liebster Blog Award



Draga Emina svaštara me nominovala u blogo zadaći, Liebster Blog Award  čiji je cilj da se blogerke malo više upoznaju i manji blogovi, poput mog popularizuju. Na njena  pitanja sam odgovorila rado, a vi posjetite njen blog koji je zaista zanimljiv i lijep.




1.Šta vas je navelo da napravite blog?
Mnogo sam osjetljiva na bolesnu djecu i na sve ono što ugrožava nečiji život. Stalno sam čitala takve članke, objavljiivala i molila druge da pomognu. Razmislila sam i odlučila da kad osjetim potrebu pišem o tome jer kao student nisam u mogućnosti puno pomoći. To je učinilo i da se ja bolje osjećam jer bar na neki način skrećem pažnju da treba biti human.Kasnije sam došla na ideju da pišem o pristupačnim proizvodima koje koristim, mnogi su me znali pitati za takve stvari .Smatram da kada neka djevojka otvori moj blog može pronaći savjete kako kupiti nešto za malo novca, a da nije lošeg kvaliteta.Takođe čitajući i razgovarajući o psihologiji počela sam da pišem na tu temu, gledajući da je i to neki vid pomoći svima u današnje vrijeme.
2.Koliko dugo ste u blogo-svetu?
Pa u maju prošle godine sam počela da pišem, ali tek sad se više  bavim njim.
3.Koji vam je omiljen dekorativni poizvod?
Definitivno puder i rumenilo.
4.Omiljeni poizvod od preparative?
Trenutno je Avon care light moisture Refreshing Face Gel-Cream with cucumber and green tea i preporučujem svim djevojkama koje imaju probleme sa masnom kožom.
5.Šta mislite o estetskoj hirurgiji?
Nisam protivnik ukoliko neko ima neki kompleks i može da to riješi na taj način. Naravno sve u normalnim granicama, često možemo vidjeti ružne primjere estetske hirurgije.
6.Da li biste nešto na sebi menjale?
Sebi sam najveći kritičar tako da odgovor je potvrdan.
7.Čime se bavite u životu?
Studiram novinarstvo i komunikologiju, blog kao hobi mislim da će mi kasnije dobro doći.
8.Koja vam je omiljena boja?
Zaista nemam omiljenu boju.
9.Šta vam momentalno popravi raspoloženje?
Zbog studiranja ne provodim kući puno vremena, tako da svaka lijepa poruka ili poziv od porodice i prijatelja mi momentalno popravi raspoloženje. Naravno sve češće dobijam lijepe komentare zbog bloga i to mi mnogo znači.

10.Da li ste zadovoljne uspehom bloga?
Jesam, ovaj hobi me čini srećnijom.


11.Da li ste srećni?
Trudim se biti, kad se osjećam tužno prizivam sreću lijepim mislima.

Još jednom hvala na nominaciji i lijepim pitanjima. Sada bih ja trebala nominovati blogerku i postaviti nekoliko pitanja ali zaista nisam mogla da pronađem neku koja već nije pisala to. Tako da postaviću vama koji čitate, naravno i mojim blogerkama pitanja na koja možete da mi odgovorite u komentaru na blogu ili na fb stranici, ukoliko želite.
Pitanja :
1.Šta vas je zadnje nasmijalo?
2.Imate li podršku najvoljenijih u tome čim se bavite?
3.Kad ste sebe počastili nečim?
4.Želite li nekog nazvati, ako da zašto to odmah ne uradite?
5.Koja je vaša omiljena knjiga?
6.Čemu ne možete da odolite?
7.Kako biste opisali svoj stil oblačenja?
8.Bez čega od kozmetike ne možete?
9.Poslije napornog dana šta vas opusti?
10.Volite li sebe ?

Primjedbe

  1. Ćao, draga, reših da odgovorim na tvoja pitanja, a ti ako imaš vremena odgovori na moja, na mom blogu. Dakle, 1. Satrirična sms poruka mog dečka; 2. Roditelji me baš i ne razumeju i imaju svoje ideje oko toga čime bi trebalo da se bavim, dok me brat, dečko i najblize društvo podžava; 3. Prošlog meseca. Kupila sam košulju i helanke koje sam želela; 4. Hmm, ne; 5. Hmm... recimo autobiografija Bertranda Rasela, priređena u Ratlidž klasicima; 6. Palačinkama! 7. Hm, kao mešavinu stilova - kezhual, elegantnan, ekstravagantan, umetnički, nerdy... svega ima; 8. Bez olovke za obrve (nažalost); 9. Leškarenje uz muziku; 10. Naravno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prije svega hvala ti na svim ovim divnim komentarima :) Naravno da ču da odgovorim.Vjeruj mi da će vremenom i podrška roditelja biti veća, otvorenija.Knjigu ću potražiti da pročitam, takođe palačinke ne odbijam :D

      Izbriši
    2. Nema na čemu, uživala sam! Samo nastavi! :*

      Izbriši
  2. Divan blog!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar