Praznično darivanje može da počne



Vrijeme prazničnog darivanja polako počinje. Znam koliko god bilo lijepo to samo poklanjanje, nije lako svaki put pronaći nešto što zaista će se dopasti osobi kojoj poklanjate.Nije lako ni u ovo vrijeme za novčanik .Zbog toga Vam predlažem prelistajte AVON katalog za mjesec decembar. Pronaći ćete mnoštvo lijepih stvari za druge, ali i za sebe.Naravno po veoma pristupačnim cijenama.


Moj prvi prijedlog je divna kupka Dark orchid & raspberry Avon . Kada sam je dobila, prvo čim me je kupila bio je divan miris. Miris koji vas vraća u ljetne dane sa najljepšim prelivom za sladoled. Da, koliko god Vam to ludo zvučalo kada sam pokazivala prijateljicama sve su imale želju da tako nešto pojedu :D Pjenušava je, pravi raj za opuštanje nakon napornog dana.Miris pomalo ostaje i na koži.Posle toga i Vaš dom miriše na orhideje i maline .Zar može ljepše ? Pakovanje je simpatičnog izgleda i sadrži 500 ml. Nije potrebno da puno ga sipate,jer tekstura je srednja ni previše gusta ni rijetka ali efektna. 

Za one koji ne vole orhideje i maline , mogu nabaviti kupku od proljetnog cvijeća, lubenice, ruže, đurđevka, medenjaka sa đumbirom, mandarine i jasmina ... I sve to ovog mjeseca na sniženju za 6,50 KM :)

Drugi prijedlog je Liquid glamour set naušnica od čak tri para. Kao što možete da vidite, prekrasne posrebrene naušnice za svaku priliku. Odlično idu uz neku punđu i svaka odjevna kombinacija biće odlično upotpunjena sa ovakvim nakitom. Jako je bitno što ne izazivaju nikakve alergije. 
 Meni je pri izboru naušnica jako bitno da idu uz moj oblik lica. Tako da dame obratite pažnju uvijek na to . Ukoliko imate okruglo lice najbolje je da odaberete tanke, duge i naušnice zakrivljenih i nepravilnih linija, jer ćete na taj način izdužiti vaše lice. Možete nositi naušnice u obliku kapljice, ovalne i duguljaste. Naušnice u obliku kvadrata ili pravougaonika su dobra opcija, dok one u obliku dugmića, sitne, alke, kao i velike, glomazne naušnice, obavezno trebate izbjegavati. Uz ovalno lice idu gotovo svi oblici naušnica. Također, uvijek možete eksperimentisati kako biste na kraju odlučili šta najbolje pristaje vašem licu.  Možete nositi naušnice blagih oblika poput dugmića, ovala ili onih u obliku suze. Spiralne naušnice će vam, također, dobro pristajati. Perle, cirkoni ili drago kamenje dobro pristaju uz ovakav oblik lica, ali ukoliko imate kraću kosu.  Trebate izbjegavati pretjerano tanke i duge naušnice, jer sa vašim oblikom lica čini se da vas takve naušnice "vuku prema dolje. Srcoliko lice : potražite naušnice koje se šire pri dnu - poput onih u obliku suze, "visećih", onih u obliku trokuta isl. Kružne i ovalne naušnice će vam dobro pristajati, sve dok se ne sužavaju pri dnu. Naušnice u obliku piramide, tj. trokuta dobro pristaju ovakvom obliku lica. Klonite se naušnica u obliku srca i onih prekratkih. Četvrtasto lice : naušnice sa okruglim ili zaobljenim završetkom će vam pristajati najbolje jer će ublažiti crte lica. Sve dok izbjegavate naušnice kockastog oblika i one sa oštrim rubovima, možete nositi sve ostale. Alke i zaobljeni uglovi će ublažiti vaš oblik lica, kao i naušnice u obliku suze, te one bogatije koje su duže i lijepo padaju. Dugo i usko lice : savjetujem da nosite sitne naušnice i one "viseće", tj., one koje su duže (nikako previše duge) i lijepo padaju. Trodimenzionalne naušnice će dati punoću vašem licu. Da biste proširili vaše lice nosite alke i naušnice u obliku kruga, trouglaste i četvrtaste naušnice. Izbjegavajte pretanke i preduge naušnice. Dijamantni oblik lica : nosite kratke i široke naušnice. Kombinacija pravih i zaobljenih linija će vam najbolje pristajati. Također, sitne naušnice - dugmići, te male naušnice u obliku kapljice su uvijek dobar izbor. Izbjegavajte duge i tanke naušnice. Ako imate trokutasto lice onda trebate naušnice koje će ublažiti oštrinu crta vašeg lica. Velike ovalne ili male okrugle naušnice će vam najbolje pristajati. Uvijek se prije odlučite za one zaobljenih završetaka umjesto onih oštrih ivica. Nadam se da će vam ovi savjeti pomoći pri odabiru , svakako AVON i ovaj mjesec nudi širok izbor naušnica po veoma povoljnim cijenama. One su svakako uvijek dobar poklon, to je nešto što ostaje za uspomenu cijeli život i uvijek se može koristiti. Liquid glamour set naušnica je moj izbor ovaj mjesec , poklonite drugima ili sebi ovaj divan set i nećete se pokajati. Upakovane su u prelijepu ukrasnu kutiju .Cijena ovaj mjesec na sniženju je 15,90 KM.
Toliko od mene ovaj put , nadam se da sam vam pomogla pri odabiru poklona za najmilije :)

Primjedbe