Koga pratiti na instagramu?






Instagram nam je jedna od omiljenih mreža na kojoj  objavljujemo većinom fotografije, nekad snimke, insta priče... Odlučila sam da sa vama podijelim pet omiljenih profila, koji ne samo da pružaju interesantan i zabavan sadržaj, nego od nekih možemo nešto i da naučimo. Pa zašto vrijeme na internetu i tako ne iskorisititi?



Moj prvi odabir je unasenorita. Iza ovog profila stoji jedna mlada i uspješna djevojka, koje nesebično sa nama dijeli informacije za one koji žele da zarade na ovoj društvenoj mreži, kao i na blogu. Njene insta priče su nešto što redovno pratim, snimam, zapisujem i rado sa drugima dijelim. Ona takođe piše i sjajan blog, na kojem se nalazi more raznih recepata da se tačno nekad zapitam kako tako izgleda savršeno, kad sve to jede.Topla preporuka da je zapratite ukoliko želite nešto i da naučite.



Moj drugi odabir je petra_miksikova. Petra je jedna divnoća od frćkica, koja nam redovno servira zdrave recepte, čajeve i svašta nešto što je preukusno i zdravo. Ne smijem zaboraviti da je odličan savjetnik za njegu kože. Ona takođe piše sjajan blog, prepun svega onog što je zdravo.  Još je niste zapratili? Šta čekate?



Treći odabir je vesnikproleca. Andrijana je neko koga pratim otkad imam instagram. Predivne fotografije, sa puno inspirisajućih opisa i savjeta. Djevojka od koje sigurno možete naučiti kako napraviti fantastične fotografije. I, da ona je pravni vesnik proleća, jer odmah nakon praznika počinje da broji koliko još dana do proljeća. Pa zar nije preslatko?




Četvrti odabir je jelenakarakas. Šta reći o djevojci koja se usudila da napusti siguran posao u jednom magazinu, o kojem maštam da jednog  dana objavi neki moj tekst, pa taman ni marku za to ne dobila. Naravno, ona je prije toga svoje ime dovoljno izgradila da može da samostalno radi i to većinu poslova preko društvenih mreža. I, ona piše jedan divan, onako lepršajući blog da dok ga čitate pomislite da živite u nekom malom raju. Pratite li njen projekat stan? Toliko toga sam o uređenju stanova naučila, baš zahvaljujući njoj. 



I za kraj ostavila sam nam jednu poslasticu da vam uljepša instagram. Moj peti odabir je majatomljanovic. Jesam li vam ikad pričala koliko volim ilustracije? Maja je neko ko to toliko dobro radi, da mi bukvalno svakom svojom objavom pomalo uljepša dan. Ona obožava putovanja, tako da možemo vidjeti sjajne fotografije iz raznih država. Zapratite ovu slatkoću.

Ovo su samo neki koje pratim i na koje posebno obratim pažnju. Naravno ima tu još divnih profila, ali o njima ćemo drugi put. 

Dopadaju li vam se moji prijedlozi? 

   Pratimo li se na instagramu?

Primjedbe

  1. Ovi Instagram profili izgledaju super,mada ja nisam neki ljubitelj tih instagram feedova,ali divno izgledaju zaista.♥

    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar