Avon True Supreme Nourishing ruž za usne




Avon je poznat po tome što stalno ima nešto novo da nam ponudi i i hrabro ide korak ispred. Nedavno je plasirao i novu kolekciju Avon True. Trenutno sam imala  priliku isprobati Avon True Supreme Nourishing ruž za usne. 

Iskreno, kada sam dobila Avon True Supreme Nourishing ruž za usne  bila sam pomalo skeptična, jer  već dugo kada stavljam ruž, obično biram onaju olovci, koji redovno preporučujem. Onda sam jedno jutro odlučila da ga nanesem i bila sam oduševljena.   U jednom proizvodu dobila sam tri važne stvari: hidrataciju, njegu i boju usana. 
Tokom ovih zimskih dana bila sam često prehlađena i to je uticalo na moje usne.  Avon True Supreme Nourishing ruž za usne mi je bio odličan izbor, da mi podari svježinu lica bojom na usnama , njeguje  iste, a ne ističe suhe dijelove istih.

Dolazi u jako lijepom pakovanju, elegatno crno sa zlatno-bakarnom nijansom,  ruž ne puca, a samo pakovanje je jako čvrsto i ne ostaju tragovi prstiju na istom.  Miris je slatkast, podsjeća me na dječije žvake. Avon True Supreme Nourishing ruž za usne dolazi u 15. nijansi, tako da vjerujem da će svaka pronaći svoju omiljenu.

Ono što mi se jako dopada je da nisu teški na usnama,  gotovo da ni ne osjetite da nešto imate na usnama. Lako se nanosi, kremast je i lijepo pigmentiran. Prosječno trajanje je 3-4h, ali ravnomjerno nestaje sa usana . Lagana formula sa jojoba uljem, medom, pčelinjim voskom i SPF 15 zaštitnim faktorom.


Regularna cijena je 14.KM, trenutno je na akciji i košta 7,90 KM. Iskoristite to :)

Primjedbe

  1. Prelijep ruž. Najviše mi se sviđa drugi *_*

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, imaju sjajan izbor nijansi i ono što mi se dopada da stvarno boja je ista kao u katalogu :)

      Izbriši
  2. mnogo mi se dopada ovaj ruz za usne :D super mu je cijena tj. tipicna cijena za Avonove ruzeve. Ja mnogo volim Avon kozmetiku i mislim da nema niti jedan proizvod koji mi se nije svidio :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takođe, Avon mnogo volim i jako su im cijene pristupačne. :)

      Izbriši
  3. Ovaj ruž još uvijek nisam imala prilike probati, ali prvom prilikom zaista hoću jer vidim dosta pohvala na račun njega ❤️❤️❤️

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar