GIRLMERRY WISHLIST



Ja koliko god pokušavam da uživam u ovom  jesenjem periodu, ne vrijedi.  Tako da većinu vremena provodim u stanu i naravno koristeći internet, pretraživajući razne stvari, a najviše razne sajtove preko kojih možemo naručiti sve ono što nam se dopada, a da pri tome ne hodamo nigdje satima i ne smrzavamo se. 
U moru svih taj sajtova oduševio me je https://www.girlmerry.com
Ponuda je raznovrsna, možete se obući što bi se reklo od glave do pete. Ono što mi se jako dopada što je jako velika ponuda za djevojke koje su malo krupnije. Njima je inače jako teško pronaći odgovarajuće veličine, a kamoli lijepe modele.  Girlmerry je prepoznao to, te u ponudu uključio prelijepe modele za sve. Dopada mi se i što za neke modele, taman pomislim kako je lijep ali da je druga boja i klik pa ima i u drugoj boji.  Na https://www.girlmerry.com možete pronaći i jako sexy ili provokativne modele, pa ako ste u potrazi za nekim takvim kliknite na sajt.
Moj stil oblačenja je ipak malo jednostavniji i jedna sam od onih koja smatra da žena može biti provokativna i u rolci. Izabrala sam neke modele koje su na mojoj listi želja, naravno sve su haljine jer ih obožavam. Nadam se da će vam se neka od izabranih dopasti, mada imate mnogo mnogo veći izbor na https://www.girlmerry.com/clubwear-dresses

Prvo što sam ugledala je bila ova džemper haljina, savršeno za ove dane. Koliko mi se dopada boja toliko i koliko je moguće vidjeti djeluje mi prenježno. Već se zamišljam u ovome kako ispijam predivne čajeve.
Link da naručite ovaj model je: https://www.girlmerry.com/women-s-fashion-loose-zipper-long-sleeves-casual-dress.html
Ovaj model je tipičan za moj stil oblačenja. Svaka žena treba crnu haljinu, ovaj model ima u više boja. Ja bih ovaj put odabrala crvenu, jer crnih imam već mnogo. Lažem, želim i crnu, ali i crvenu.
Link da naručite ovaj model je: https://www.girlmerry.com/women-s-flounced-elegant-sample-solid-midi-dress.html

Ovu haljinu kada sam ugledala, mislim da sam malo pala od slatkoće. Ja bih nju nosila gdje god stignem, kombinacija boja, model sve mi je tako slatko. Ne znam za vas, ali ja sebe već vidim u ovome.
Link da naručite ovaj model: https://www.girlmerry.com/wholesale-fall-new-stitching-long-sleeved-dress.html

Sivo inače obožavam kao i ovakve modele haljina tako da sam sigurna da vas ne čudi ovaj izbor. Nego, kada je kupim izlazimo li negdje djevojke?
Link da naručite ovaj model:  https://www.girlmerry.com/backless-cute-tutu-dress-17832.html
Ova divnoća od haljine mi je odmah zapala za oko, već sam isplanirala koju torbu i obuću nosim uz nju. Nosila bih je i u ovim hladnim danima ispod nekog toplog kaputa, ali i kada je toplo. Hodajuće Sunce.
Link da naručite ovaj model:https://www.girlmerry.com/yellow-butterfly-zipper-mini-casual-dress.html

Nadam se da vam se dopada moja lista želja. Koja je vama najljepša? Da li ste pogledale  https://www.girlmerry.com i šta biste vi naručile?
Ono što bih još istakla da su cijene jako povoljne.

Primjedbe

Objavi komentar