Avon Nutra Effects micelarna voda za čišćenje lica



Često kažem kako je lako se našminkati, teško je dobro skinuti šminku kasnije. Zaista mrzila sam sav taj proces oko skidanja šminke ali ipak bih je redovno prije spavanja skinula. Morate to raditi, ne želite da vam starost tu ljenost naplati. Njegovana koža je zdrava koža.

Nedavno sam počela koristiti Avon Nutra Effects micelarna vodu za čišćenje lica kojom sam odmah bila oduševljena, ali ipak sam odlučila da sačekam sa pisanjem o istoj s obzirom da je u pitanju koža lica. Ono što me je oduševilo je to kako  dobro mi je odmah skinula maskaru s kojom zaista imam problem, nikada nisam bila sigurna da je 100% posto na mojim trepavicama više nema. Sada je nakon nekoliko nježnih poteza brisanja  i držanja s nakvašenim tuferom sa ovom micelarnom  nije bilo. Pričajući i prepočujući  Nutra Effect micelarnu vodu shvatila sam da neki još ne znaju šta je micelarna voda. Micelarna voda je jedan od najnovijih trendova na tržištu, tajna je u tečnim kristalima, micelama koje su odlični čistači kože. Nakon korištenja istih nema potrebe za ispiranjem lica, a koža je bolje oćišćena nego kad koristite druga sredstva za skidanje šminke. Bitno je istaći da ona je manje agresivna prema koži iako bolje rastvara šminku i uklanja nečistoće. Nutra Effects micelarna voda sadrži aktivne komplekse ploda sapunskog drveta, te osvježava i umiruje kožu, uklanja znake umora ali efikasno čisti kožu. Uklanja i vodotpornu šminku. Ova micelarna ne sadrži parabene, miris je blag ( podsjeća me malo na miris apoteke), ali  on se nakon nekoliko sekundi ne osjeti. Čitala sam da neke djevojke imaju problem sa peckanjem očiju, ja taj problem nemam iako imam osjetljivije oči.
Jedna od mana ovih micelarnih voda je veća cijena u odnosu na druga sredsta za čišćenje. Avon je istu prepoznao te kod njih možete ovu istu Nutra Effects micelarnu vodu kupiti sada na akciji za 7.90 KM, a regularna cijena je 9.90 KM.

Primjedbe

  1. Meni je želja isprobati njihovu ružinu vodicu za lice, iako mi po recenziji i ova djeluje baš super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost tu nisam probala, ali nikada se ne zna :) Drago mi je da ti se dopada recenzija :)

      Izbriši
  2. Ja ovu koristim i prezadovoljna sam.

    OdgovoriIzbriši
  3. imam nju i supeeer je

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar