Avon baza za sjene





 Toliko dugo želim vam pisati o ovom proizvodu,  iako ga mjesecima preporučujem svakoj djevojci sa kojom pričam o kozmetici. Mnogo volim kada istaknem oči sjenkama, ali toliko sam izbjegavala isto jer svaki put bi mi se razmazala brzo i efekat bi bio loš. Onda se pojavila vodootporna  Avonova baza i to je jedan od favorita mi ove godine. Više mi nije žao posvetiti više vremena šminkanju očiju jer znam da će da se isplati i traje onoliko koliko mi je potrebno.
Baza dolazi  u okrugloj posudici iako se nekim blogericama ne dopada, meni je baš slatka. Matira i kapke čini glatkim pa se sjena lako nanosi. Trajnost baze je odlična, tj. traje sve dok ne skinem šminku, ne razmazuje se sjena. Ponekad je nanesem i kad ne stavljam  sjenu, ni tuš i ostalo. Obično kad želim da taj predeo izgleda malo svjetlije i čini izgled mog lica svježijim, super je za podočnjake.
Na našim prostorima postoji u samo jednoj boji Light Beige, meni više vuče na bež boju. Tekstura je pomalo pjenasto kremasta i lako se nanosi i blenda. Pogodna je za sve tonove kože i može se koristiti sa svim tipovima sjenki.

Regularna cijena je 11.90 KM, trenutno je na sniženju pa košta 8.50 KM.

Primjedbe

Objavi komentar