Maštate li kako će jednog dana izgledati vaš stan?



Maštate li vi kako će jednog dana izgledati vaš stan? Ja, da. Već godinama, tačno znam gdje će koja stvar stajati. Boje, materijale, ma i vrstu materijala poda znam kakvu želim. 

Nekako otkad su se pojavila ta maštanja o tome kako ću jednog dana imati svoj mali stan i kako će izgledati, pa do čak računanja rate kredita od očekivane plate( koju još nemam), polako u moj život dolaze te male stvarčice, koje su potrebne za isti.

Znam, nekima je ovo smiješno. Ja sam vam hodajući planer, od onih koji sve zapisuju, crtaju( dobro to manje uspješno), ma sve. Dobro, ti neki planovi se ostvare tačno tada, neki se malo odlože, a od nekih jednostavno odustanem, jer mi više nisu interesantni. Ipak, želja da imam taj stan i sredim ga baš tako me ne napušta. 


Tako su u moj svijet maštanja došli i ovi jastučici. Baš te boje, taj materijal su ono što sam željela. Taj sivi šljokice jastuk će se savršeno uklapati uz pastelno roze jastuke u dnevnom boravku. Ovaj bijeli oblačić će biti idealan detalj za jednu fotelju ili za dječiju sobicu jednog dana, ako budem imala kćerku. 

Pitate se, otkud sad ove predivnoće od jastuka? Priznajte, poželjeli ste ih i vi.  Nedavno se pojavila jedna kreativna radionica pod nazivom „U oblacima“. Odmah mi je privukla pažnju. Iza nje stoje divne, prelijepe djevojke koje su od svoje mašte uspjele da naprave posao. Pa kažite mi da je nešto nemoguće.  One su tu da ispune svaku našu zamisao u svijetu oblaka i pretvore je divne jastuke. Listajući njihovu fb stranicu nisam mogla da prestanem da se divim tim malim, umjetničkim djelima. 

Ja sam neko ko ne zna ni dugme ušiti, a kamoli ovakve jastuke sašiti ili kako ih već stvoriti. Znam, odreće me se baka zbog ovog dugmeta, ako ovaj tekst dođe do nje. Stvarno sam oduševljena. Ono što je sigurno da ti neki još jastuci, koji su mi potrebni za moj stan iz mašte biće stvoreni u ovom svijetu oblaka.

Cijene su više nego pristupačne. Možete ih naručiti veoma lako na njihovoj fb stranici.

Sa ovim prelijepim jastucima lakše je zaroniti u svijet snova. 

Primjedbe