Slatka porodična priča koja osvaja Banjaluku

Želja da nekog obraduješ, talenat prema nešto drugačijoj dekoraciji, ljubav prema slatkišima i radost zbog zadovoljnih osmijeha su pomogli da Banjaluka dobije nešto novo. 

family cake banjaluka

Jednu slatku porodičnu priču, Family Cake. Porodicu koja vas sigurno rješava brige oko slatkog stola, slavskih kolača, slatkih poklona…
Oni su to da od najkvalitetnijih sastojaka, sa pregršt ljubavi i pažnje naprave najukusnije poslastice. Iako, su na samom početku Family Cake radi bez prestanka, narudžbe se nižu. A, pohvala je sve više.

banjaluka kolaci

Kažu da veliki broj se odlučuje da i na taj način obraduje svoje partnere, jer šta ljepše pokloniti od čokoladne raspodije.
“Najvažnije  nam je da su naši kupci zadovoljni. Mi smo tek počeli i prezadovoljni smo. A, sve je eto počelo slučajno. Od želje da obradujemo prijatelje i familiju do Family Cake koji sad raduje sve naše sugrađane,” poručuju  iz Family Cake.
Dodaju kroz osmijeh da kod njih uvijek ima nešto slatko. A, vi ukoliko ste iz Banjaluke ne propustite priliku da već sad naručite i obradujete sebe ili nekog ovim slatkim čudima.

torte banjaluka


cake pops banjaluka

Rezervacije preko:
Telefon: 066/212-521

family cake banjaluka

Primjedbe