Tajice da ili ne?




Svima je poznato da sam ja od onih djevojaka, koje se najbolje osjećaju u haljinama. Ma, obožavam ih, ipak postoje periodi kada i ne mogu ih nositi. Tada obično biram tajice, one su mi udobne, lako ih kombinujem sa tunikama. Tako da sam ja u timu "Tajice su ok".  

S obzirom da ovih dana i nemam nešto vremena da trčim od butika do butika, odlučila sam da nešto kupim preko interneta. U potrazi za onim što bi meni, ali i svima odgovaralo naišla sam na fantastičnu internet trgovinu, koja ima odličnu ponudu. Naravno dobre i lijepe stvari treba podijeliti s toga vam predstavljam Manzara fashion.Tu sam se zaljubila u ove iscijepane tajice, nešto malo drugačije.



Manzara fashion je intenet trgovina za zaljubljenice u modu. Kada sam naišla na njihov sajt, bukvalno sam satima gledala sve te divnoće, koje imaju u ponudi. Ponuda je stvarno raznovrsna, od haljina, hlača, tajica, modnih dodataka do čak i nekih igračaka. Nisu izostavili ni muškarce, tako da imaju lijep asortiman i za njih. Naravno, ja sam se najviše zadržala na ženskom asortimanu.
Šta je to sem lijepe ponude što me još oduševilo?

Prije svega cijene, koje su jako povoljne. Svi znamo da živimo u vremenu kada su cijene sve veće, a plate sve manje. Manzara fashion se pobrinula da uprkos tome možemo biti fantastično obučene za malo novca. Što opet potvrđuje moj stav da se možemo lijepo obući za malo novca.


Oni nisu od onih koji imaju problem sa povratom robe, ukoliko vam ne odgovara. Možete je zamijeniti za nešto drugo ili vratiti novac. Naravno ne možemo vraćati stvari koje smo obukli, pa sad bi nešto drugo, jer smo to već nosili, skinuli etiketu, isprljale puderom, naparfemisale...

 Ipak, treba da postoji neka kultura i kada nešto kupujemo. Pa ne znam baš puno takvih da su spremni i na to. Što naravno pokazuje koliko im je stalo da kupac bude zadovoljan. Zadovoljan kupac se uvijek vrati, a ovoj internet trgovini ćete se sigurno često vraćati.  Robu možemo vratiti u roku od 14. dana, što je i više nego dovoljan period. 

Na većini artikala imate i šemu veličina, pa možete možda se izmjeriti i tačno znati koja je vaša prava veličina.
Oh, zamalo da zaboravim jednu jako važnu informaciju, a to je da ukoliko naručite iznad 290. HRK. dostava je besplatna.

Manzara fashion je uspjela da promijeni moje mišljenje što se tiče internet kupovine. Sada znam kome mogu vjerovati, gdje pronaći odlične stvari za malo novca i bez gubljena vremena i energije hodajući po buticima. Nevjerovatno, čak su  mi se dopale i trenerke, a poznato je da sam ih ranije nosila samo na takozvanim pokušajima od treninga.


Da li ste pogledali njhovu ponudu? Kako vam se dopada trenerka, koju sam ovdje izdvojila?

Primjedbe