Neka vaša kosa zasija uz Marrkesh Let It Shine



Kada sam odlučila da svoju tamnu smeđu kosu obojim u plavo, mnogi su mi govorili kako ću je tada jako teško moći održavati zdravom, njegovanom, pa i na kraju lijepom. Mene takvi komentari nisu plašili, jer i ranije sam pazila na svoju kosu, koristila brojne preparate da bih  tanku dlaku ojačala, spriječila opadanje kose i činila sve da izgleda njegovano.
Priznaćemo, jedan od prvih znakova da nam je kosa njegovana i lijepa je njen sjaj. Sve znamo, da taj sjaj nije lako dobiti. Ponekad sam znala reći da je moja kosa nezahvalna, koliko joj toga pružim, a ona opet ne izgleda sjajno.
Onda dolazi Marrkesh, dugo sam čitala o njihovim proizvodima i poželjela neke od njih. Prvo što sam željela da probam je taj čuveni  MarrakeshLet It Shine - sjaj za kosu. 
Stigao je tačno pred Novu godinu i nakon farbanja, feniranja, tone laka za kosu, isprobala sam ga i bila na prvi pogled zaljubljena u to malo čudo. Kosa mi je bila mekana, sjajna i predivno mirisala. S obzirom da moja kosa jako brzo raste, frizuru uvijek kvare one neposlušne dlačice koje izviruju. Kada sam nanijela na kosu Marrakesh Let It Shine riješila sam se i tog problema. Priznaću vam, često se dohvatim pegle za kosu(što nije ni malo zdravo), ali kada bih ovaj proizvod našpricala na mokru kosu i nakon toga je sušila uz nekoliko poteza obične četke za kosu, moja kosa bi bila poprilično ravna. Svi bi me pitali da li sam se fenirala, peglala.
Marrakesh Let It Shineje mješavina hranljivog arganovog ulja i industrijske konoplje, koja značajno poboljšavaju stanje kose. Lagano se nanosi, potrebno je bočicu protresti i nanijeti na mokru ili suvu kosu sa udaljenosti od nekih 20.cm. Zaglađuje neposlušne dlačice i kovrdžice, a ne otežava kosu. Sigurna je za obojenu kosu, tako da neće vam se boja ispirati niti mijenjati korišćenjem ove moćne mješavine. Štiti kosu od toplote fena, pegle, ali i skraćuje vrijeme sušenja kose. Ja ga ponekad  nanesem na mokru kosu, koju nekoliko puta uvijem rukama i tako dobijem efekat sličan kada koristim figaro. Na fotografiji kosa je samo oprana na koju sam odmah nanijela ovo malo čudo, nisam je peglala ni fenirala.

Proizvod sadrži 118.ml i može jako dugo biti. Ja ga koristim redovno već mjesec dana, nisam ga ni pola potrošila. Mala količina je potrebna da se nanese. Osobama koji imaju masnu kosu, preporučila bih da ga jako malo nanesu, efekat je isti, a kosa se sigurno onda neće brže masiti. 
Sa ovim malim čudom sigurno ćete imati njegovanu, lijepo oblikovanu i sjajnu kosu.  Neka vaša kosa  zasija uz Marrkesh Let It Shine. Proizvod možete naručiti na njihovoj fb stranici.
Cijena je 24. KM, dostava je besplatna. Vjerujte mi, isplati se svake marke. :)


Primjedbe