Iskoristi ljeto do maksimuma



Ljeto nam već uveliko traje, nadam se da uživate u istom maksimalno. Bitno je biti i oprezan u ovom periodu zbog zdravlja i tako ne pokvariti sebi ovo ljeto.
 Svjesni smo svi koliko izlaganje Suncu u ovom periodu može biti opasno. Zbog toga trudite se da ne izlazite popodne ukoliko baš nije potrebno, ako ipak morate obucite se lagano i neka šešir postane vaš novi modni dodatak. Sunčane naočare ne zaboravite, da poslije ne bi imali problema sa glavoboljom. Trudite se da unosite laganu hranu i što više tečnosti. Više povrća i voća će vam pomoći  da budete zdraviji, mršaviji pa i ljepši. :) Ono što nikako ne smijete zaboraviti je da nanesete proizvode koje štite kožu od štetnog sunčevog djelovanja. Kreme od prošle godine koje niste potrošili slobodno bacite, vremenom su izgubile zaštitna svojstva  i ne mogu vam pomoći.  Avon  se potrudio i ove godine da nam ponudi  širok asortiman proizvoda za sunčanje. Započnite sa visokim zaštitnim faktorom te ga postepeno smanjujte kako bi se koža što bolje "priviknula" na Sunce i sigurnim putem stiće te do preplanulog tena.  Bitno je napomenuti da kožu treba mazati i poslije izlaganja Suncu kako bi se obnovila, tako ćete spriječiti i tako zvano „ljuštenje“ kože. Avon Sun + proizvodi usporavaju proces fotostarenja, spriječavaju pigmentaciju i dehidraciju kože. Često pitanje je da li su bolja ulja, sprejevi ili kreme i losioni, ali neka vas to ne brine.  Svi  ti proizvodi jednako djelotvorno štite kožu ukoliko izaberete pravi zaštitni faktor.


Avon Sun + proizvodi:

Vodootporna anti-aging krema za lice F 50 [50 ml]


Lagana bijela anti-aging krema za sunčanje za lice F50 s nježnim mirisom za osjetljivu kožu i nemasnom formulom smanjuje opasnost od preuranjenog starenja kože. Čini kožu glatkom i pomaže pri smanjenju nastanka sitnih bora. Pogodna za osjetljivu kožu. Sadrži vitamin E i botanical kompleks.
 
Multi Protection losion za sunčanje F 50 [150 ml]

Nježna formula za kožu osjetljivu na sunce. Krema je otporna na vodu i znoj, bez ulja. Sadrži multivitaminski kompleks, hidratizirajući pantenol i umirujući ekstrakt aloe vere.


Fresh Protection losion za sunčanje F 30 [150 ml]


Osvježavajući losion za tijelo za sunčanje s mentolom štiti kožu od štetnog UVA i UVB zračenja. Sadrži Activ-D tehnologiju i osvježavajući ekstrakt mentola.


Fresh Protection vodootporna krema za sunčanje za lice F 30 [50 ml]

Vodootporna osvježavajuća zaštita za lice F 30 s mulitvitaminskim kompleksom štiti kožu lica od štetnog UVA i UVB zračenja. Sadrži multivitaminski kompleks i ekstrakt mentola.



Zaštitni balzam za usne F 30 [4,50 g]






Usne, nos i uši su veoma osjetljivi na sunce i potrebna im je dodatna zaštita. Uvijek imaj uz sebe balzam za zaštitu od sunca. Malen je i praktičan, idealan za putovanja. Sadrži  vitamin E,aloe veru i ulje kamilice.



Vodootporni hidratantni sprej za sunčanje F 15 [150 ml]


Vodootporni, brzo upijajući hidratantni sprej s vitaminom E i biljnim kompleksom za osjetljivu kožu štiti od ljuštenja, isušivanja i pucanja. Praktično pakovanje. Ne ostavlja masne tragove, lako se nanosi i ima lagani cvjetni miris. Sadrži vitamin E i biljni kompleks


Vodootporna krema za sunčanje F10 [150 ml]


Lagani losion s blagim cvjetnim mirisom brzo se upija u kožu. Pojačano hidratizira kožu te je štiti od isušivanja čineći je glatkom i mekom. Sadrži shea i kakao maslac.

Regularne cijene se kreću od 21. KM pa do 6.50 KM. Na sniženju kao što su ovaj mjesec možete ih naručiti po cijenama od 3.50 KM do 11.90 KM. 

Uživajte u sigurnom sunčanju i iskoristite ljeto do maksimuma. :)



Primjedbe

  1. imam neke od ovih i super su stvarno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicni su ovi proizvodi! Super post!
    Ugodan vikend <3

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar