Od prvog bidermajera do cvjećare




Mirjana Živković prije nekoliko godina nije ni slutila da će je jednog dana život odvesti u cvjećarske vode 

. Kako kaže, ona je samo željela ljepše, personalizovanije poklone za svoje najdraže. 
 



 Ipak, tokom priprema svadbene dekoracije za sestrinu svadbu u njoj se probudi želja da radi u cvjećari. 
 "Bidermajer sam napravila od cvijeća koje sam imala kod kuće, kao i poljskog. Umjetni sam pravila, korak po korak pomoću svile uz puno ljubavi i radosti."



"Tada sam pomislila da kako bi bilo lijepo kad bih mogla da radim u cvjećari. Mislila sam da je to bila samo zelja."



 Ipak, život piše stranice i te negdje duboko sakrivene želje potrudi se da nas navede i da ostvarimo. Sada je Mirjana već pet godina uspješan poslodavac jedne od najljepših cvjećara u Tesliću. 



  Pogađate?

 Da, to je cvjećara "Romana".

 To nije obična cvjećara, to je najljepši, mirišljavi salon magije i kreativnosti. U cvjećari "Romana" osim bogate ponude cvijeća i najljepših aranžmana možete pronaći još sjajnih ideja i poklona za one najdraže.


 
 "Osim aranžmana od cvijeća u ponudi imamo i ručno rađeni nakit i personalizovane poklone i još mnogo toga."



 Mirjana se ne žali na posao, kaže da radi ono što voli i svaki put se obraduje kada priprema dekoracije za svadbe, ali i rođendane.





  "Divno je i na taj način biti prisutan i začiniti svako slavlje dekoracijama iz naše cvjećare. Svaki put se osjećamo počastvovano što biraju baš nas za tako važne datume."
 Važno je znati da cvjećara "Romana" radi i dostave širom Bosne i Hercegovine. 


 
 "Naše dostave nisu ograničene. Od otvaranja cvjećare radimo dostave cvijeća na kućnu adresu za sve one koji su negdje tamo daleko i nisu tu pored svojih najdražih, a žele da ih iznenade nekim lijepim buketom ili aranžmanom iz naše ponude. Naravno i za one koji su tu, ali žele da na poseban način obraduju nekog dragog. "

 

Na fotografijama vidite samo djelić njihove bogate ponude, a dok vas put ne nanese u Teslić pogledajte još neke radove na njihovoj Facebook stranici.




 Možda baš sad pred Valentinovo i Osmi mart pronađete savršen dar za one koje volite. 



 Znate da cvijeće i ljubav nikad ne izlaze iz mode, a i poželite nešto možda baš jednog dana kao Mirjana i živite svoj san.


 Ništa nije nemoguće, jer život je čudo.

Primjedbe

Objavi komentar