Avon Mark 2u1 oduševljenje u stiku



Dugo nisam pisala o dekorativnoj kozmetici, iako je obožavam. Priznaću vam da u zadnje vrijeme nešto i nisam se puno šminkala, ali kad god jesam Avon Mark2u1 kremasto rumenilo i iluminator je bio obavezan.
Znam, mnogi ćete reći ok rumenilo, ali šta će mi iluminator svaki dan. Vjerujem, vi koje niste probale Mark 2u1 kremasto rumenilo i iluminator,  mislite da iluminator sadrži možda previše shimmera. Obradovaću vas, ipak ne. Sasvim mala količina, ali dovoljna da licu da zdravi sjaj.
Prirodne boje je kože  sa jako sitnim, zlatnim shimmerom. Ne uvlači se u pore, niti ih ističe.
Što se tiče rumenila, tu sam tek postala ovisnik o ovom. Boja je smeđa sa jarkocrvenim podtonom i zlatnim shimmerom. Možda će vam djelovati pretamna, ali tvrdim da je savršena. Ljetos sam znala samo ovo rumenilo od kozmetike nanijeti i izgleda fantastično. Ono što me je još kod Mark 2u1kremasto rumenila i iluminatora oduševilo je to što se lako blenda i lice ne izgleda, flekavo i prljavo.
Mark 2u1 kremasto rumenilo i iluminator dolazi u crnoj plastično ambalaži, vrlo praktičnoj. Sadrži 8.grama. Može trajati jako dugo, lako se nanosi, dovoljno dobro pigmentovan, tako da nije ni potrebna veća količina. Ambalaža je čvrsta, dozira se odvrtanjem. Ono što me brinulo kada je Mark 2u1 kremasto rumenilo i iluminator stigao da će mi tokom nanošenja pući, ali ni to se nije dogodilo.Tekstura je kremasta.

Defintivno, ovo je jedan od mojih favorita ove godine.
Regularna cijena je 22.90. KM. Trenutno je na akciji i košta 14.90. KM.
Naručite i oduševićete se ovim proizvodom sigurno.



Primjedbe

Objavi komentar